Νέα
  • ΓΔ: 1400.61 -1.14%
  • Τζίρος: 122,79 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Η εκστρατεία του Τραμπ συγκέντρωσε 19 εκατ. δολάρια το Δ' τρίμηνο - Στην τελική ευθεία με 33 εκατ. μετρητά

Πηγή: AP

Η προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ συγκέντρωσε 19 εκατομμύρια δολάρια το τέταρτο τρίμηνο του 2023 και μπήκε στο έτος των προεδρικών εκλογών με 33 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, σύμφωνα με τα νέα αρχεία της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής που κατατέθηκαν την Τετάρτη.

Από τα 19 εκατ. δολάρια που συγκεντρώθηκαν, περίπου τα 18 εκατ. προήλθαν από συνδεδεμένες επιτροπές συγκέντρωσης κεφαλαίων του Τραμπ, σύμφωνα με τα νέα αρχεία.

Κατά το ίδιο τρίμηνο, η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ δαπάνησε 23 εκατομμύρια δολάρια για έξοδα όπως νομικές αμοιβές και πληρωμές σε ιδιοκτησίες του Τραμπ.

Η εκστρατεία δαπάνησε περίπου 97.000 δολάρια στο Mar-a-Lago, το ιδιωτικό κλαμπ του Τραμπ στο Palm Beach της Φλόριντα, ενώ καταβλήθηκαν άλλα 419 δολάρια στο Trump International Golf Club, επίσης στο Palm Beach.

Δεκάδες χιλιάδες δολάρια πήγαν σε δικηγόρους, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 60.000 δολαρίων για νομικές υπηρεσίες που παρείχε το δικηγορικό γραφείο του Gineen Bresso, ο οποίος φέρεται να έχει εργαστεί στο παρελθόν στο εκτελεστικό γραφείο του Τραμπ όταν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα κυβερνητικά αρχεία.

Τα αρχεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Φλόριντα δείχνουν ότι ο Bresso ασκεί σήμερα δικηγορία στο Φορτ Λόντερντεϊλ σε δικό του μικρό γραφείο.

Με πληροφορίες από CNBC

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ