Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα Αλεξέι Ναβάλνι: Βλαντίμιρ Πούτιν, αφήστε με να δω τον γιο μου για τελευταία φορά

Πηγή: AP

Η Λουντμίλα Ναβάλναγια, η μητέρα του Ρώσου αντιφρονούντα Αλεξέι Ναβάλνι, ζήτησε να παραδώσει ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, τη σορό του γιού της. «Βλαντίμιρ Πούτιν... αφήστε με να δω τον γιο μου για τελευταία φορά», λέει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Διαβάστε επίσης: Σύζυγος Ναβάλνι: Θα συνεχίσω το έργο του για μια ελεύθερη Ρωσία

«Σας απευθύνω έκκληση, Βλαντίμιρ Πούτιν, η λύση σε αυτό το πρόβλημα εξαρτάται μόνο από εσάς. Επιτρέψτε μου επιτέλους να δω τον γιο μου. Ζητώ να επιστραφεί το πτώμα του Αλεξέι χωρίς καθυστέρηση, ώστε να μπορέσω να τον θάψω με ανθρώπινο τρόπο», λέει στο μήνυμά της η Λουντμίλα Ναβάλναγια. Το βίντεο αυτό γυρίστηκε σχετικά κοντά στη σωφρονιστική αποικία «Πολικός Λύκος» πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο όπου ο Ναβάλνι εξέτιε ποινή 19ετούς κάθειρξης και όπου πέθανε ξαφνικά την Παρασκευή έπειτα από περίπατο.

Δυτικές χώρες και υποστηρικτές του Ναβάλνι λένε πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Ναβάλνι.

Η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι, η Γιούλια, υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της δηλητηριάστηκε με νευροπαραλυτικό παράγοντα νόβιτσοκ.

Το Κρεμλίνο έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμιξη και είπε πως οι δυτικοί ισχυρισμοί ότι υπεύθυνος είναι ο Πούτιν είναι απαράδεκτοι.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ