Νέα
  • ΓΔ: 1480.23 -0.15%
  • Τζίρος: 74,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Απογοήτευση CEO για Τραμπ: «Δεν ξέρει για τι μιλάει»

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απέτυχε να εντυπωσιάσει τους πάντες σε μια αίθουσα γεμάτη από κορυφαίους διευθύνοντες συμβούλους την Πέμπτη στην τριμηνιαία συνάντηση της Business Roundtable, δήλωσαν πολλοί συμμετέχοντες στο CNBC.

"Ο Τραμπ δεν ξέρει για τι μιλάει", δήλωσε ένας CEO που βρισκόταν στην αίθουσα, σύμφωνα με άτομο που άκουσε το στέλεχος να μιλάει. Ο διευθύνων σύμβουλος είπε επίσης ότι ο Τραμπ δεν εξήγησε πώς σκόπευε να υλοποιήσει κάποια από τις πολιτικές του προτάσεις, είπε το εν λόγω πρόσωπο.

Αρκετοί διευθύνοντες σύμβουλοι "είπαν ότι ο Τραμπ πηγαινε από θέμα σε θέμα, αλλά δεν μπορούσε να κρατήσει μια ευθεία γραμμή στη σκέψη του", ανέφερε ο Andrew Ross Sorkin του CNBC την Παρασκευή στην εκπομπή "Squawk Box" του CNBC.

Μεταξύ των θεμάτων για τα οποία ο Τραμπ προσέφερε ελάχιστες λεπτομέρειες ήταν το πώς θα μείωνε τους φόρους και θα περιόριζε τους κανονισμούς για τις επιχειρήσεις.

Οι ίδιοι διευθύνοντες σύμβουλοι που εντυπωσιάστηκαν από την έλλειψη εστίασης του Τραμπ "μπήκαν στη συνάντηση όντας υποστηρικτές του Τραμπ ή σκεπτόμενοι ότι μπορεί να τείνουν προς αυτή την κατεύθυνση", ανέφερε ο Sorkin.

"Αυτοί ήταν άνθρωποι που νομίζω ότι μπορεί να είχαν πραγματικά προδιάθεση για (τον Τραμπ, αλλά) στην πραγματικότητα βγήκαν από την αίθουσα με λιγότερη προδιάθεση" γι' αυτόν, δήλωσε ο Sorkin.

Από την πλευρά του πάντως ο Στίβεν Τσανγκ, διευθυντής επικοινωνίας της προεδρικής εκστρατείας του Τραμπ δήλωσε ότι "Ο πρόεδρος Τραμπ έγινε θερμά δεκτός από όλους στην αίθουσα και επαινέθηκε για τις πολιτικές του προτάσεις σχετικά με την απορρύθμιση και τις φορολογικές περικοπές".

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ