Νέα
  • ΓΔ: 905.04 -0.05%
  • Τζίρος: 50,09 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κύπρος: Τους ήρθε λογαριασμός ρεύματος πάνω από 41.000 ευρώ

Πηγή: Eurokinissi

«Πάγωσε» ζευγάρι ηλικιωμένων στην Κύπρο όταν είδε το λογαριασμό ρεύματος που καλούνταν να πληρώσει, το ποσό του οποίου ξεπερνούσε τα 41.000 ευρώ. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ertnews.gr η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου έστειλε στο ζευγάρι ηλικιωμένων στην Λεμεσό ένα «ραβασάκι» που έφτανε τα 41.703 ευρώ. Όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω εικόνα η ΑΗΚ εκτίμησε ότι το ζευγάρι κατανάλωσε ρεύμα της εν λόγω αξίας, κατά το δίμηνο 11 Ιουνίου με 12 Αυγούστου 2021. Μάλιστα η προθεσμία πληρωμής του ποσού έληγε στις 22 Σεπτεμβρίου. 

Λογαριασμός ρεύματος Κύπρος
Πηγή: ertnews.gr

Το λάθος και ο νέος λογαριασμός

Τελικά, μετά την αρχική «παγωμάρα», ο γιος του ζευγαριού επικοινώνησε με εκπρόσωπο της εταιρείας, ο οποίος αφού αναγνώρισε ότι πρόκειται για λάθος, διαβεβαίωσε ότι θα σταλεί νέος λογαριασμός.

Οπως δήλωσε μάλιστα ο γιος των ηλικιωμένων ανθρώπων, στο σπίτι όπου έγινε η χρέωση, υπάρχουν και φωτοβολταϊκά συστήματα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ