Νέα
  • ΓΔ: 1422.75 -0.14%
  • Τζίρος: 80,80 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Θύμα απάτης ο Γιουσέιν Μπολτ: Eχασε αποταμιεύσεις 12 εκατ. δολαρίων

Πηγή: AP

Θύμα απάτης έπεσε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος ανακάλυψε ότι λείπουν 12 εκατομμύρια δολάρια από λογαριασμό που διατηρούσε στην επενδυτική εταιρεία Stocks and Securities Ltd. με έδρα το Κίνγκστον, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Λίντον Π. Γκόρντον, ο Μπολτ ενημερώθηκε ότι είχαν απομείνει στο λογαριασμό του μόλις 12.000 δολάρια.  Ο λογαριασμός αποτελεί μέρος των αποταμιεύσεων του ολυμπιονίκη για συνταξιοδότηση.

«Αυτά είναι δυσάρεστα νέα για τον οποιονδήποτε», είπε ο Γκόρντον την Τετάρτη. «Και σίγουρα και για τον κ. Μπολτ, ο οποίος δημιούργησε αυτόν τον λογαριασμό για την ιδιωτική του σύνταξη».

Η Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Τζαμάικα ανακοίνωσε την Τρίτη ότι εγκατέστησε στην SSL τον δικό της προσωρινό διαχειριστή, έπειτα από καταγγελίες για απάτες που είχαν οδηγήσει νωρίτερα την Επιτροπή να θέσει την τράπεζα υπό ενισχυμένη εποπτεία.

Ο Γκόρντον είπε ότι οι ρυθμιστικές αρχές δεν έχουν επικοινωνήσει με αυτόν ή με τον πελάτη του. Εάν ο Μπολτ δεν πάρει πίσω τα χρήματα εντός οκτώ ημερών, ο δικηγόρος του ανέφερε ότι σχεδιάζει να παραπέμψει την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Κίνγκστον.

Ο Μπολτ, οκτώ φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, θεωρείται ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, κατέχοντας παγκόσμια ρεκόρ στα 100 μέτρα και στα 200 μέτρα.

Με πληροφορίες από Bloomberg

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ