Νέα
  • ΓΔ: 1357.3 -2.46%
  • Τζίρος: 149,82 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Χ(Twitter): Δοκιμαστική συνδρομή 1 δολάριο τον χρόνο για νέους λογαριασμούς

Σε δοκιμαστική συνδρομή 1 δολαρίου τον χρόνο για τη δημιουργία νέων λογαριασμών στο Χ (πρώην Twitter) προχώρησε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ελέγχεται από τον δισεκατομμυριούχο, Ελον Μασκ, θέλοντας όπως ανακοίνωσε να μειώσει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam), τους παραπλανητικούς λογαριασμούς (bot accounts) και τη χειραγώγηση των υπηρεσιών του.

Η δοκιμαστική συνδρομή επιβλήθηκε στη Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες και οι νέοι χρήστες, που δεν θα πληρώσουν τη συνδρομή, δεν θα μπορούν να κάνουν διάφορα πράγματα, όπως να ποστάρουν, να απαντούν ή να κάνουν like.

«Με αυτό θα αξιολογηθεί ένα δυνητικά ισχυρό μέτρο που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τα bots και τους spammers στο Χ, εξισορροπώντας την προσβασιμότητα στην πλατφόρμα με το μικρό ποσό της συνδρομής… Με το τεστ αυτό δεν θίγονται οι υφιστάμενοι χρήστες», σύμφωνα με ανάρτηση του Χ.

Η εταιρεία του Σαν Φρανσίσκο αναζητά νέες πηγές εσόδων μετά την χαοτική εξαγορά του από τον Μασκ πέρυσι, η οποία άφησε ένα χρέος 13 δις. δολαρίων και έδιωξε διαφημιστικές εταιρείες που ανησυχούσαν για τη χαλάρωση των κανόνων ασφάλειας του περιεχομένου των αναρτήσεων.

Το Χ χρωστά περίπου 1,2 δις. δολάρια σε τόκους ετησίως για το χρέος που προκλήθηκε από την εξαγορά, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Bloomberg.

Με πληροφορίες από Bloomberg

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ