Νέα
  • ΓΔ: 1270.35 -0.39%
  • Τζίρος: 95,05 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Χαράτσι από την EasyJet και για τις χειραποσκευές

Έξτρα χρέωση θα επιβάλλει από τις 10 Φεβρουαρίου η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους EasyJet στους ταξιδιώτες που θα θελήσουν να μεταφέρουν τη χειραποσκευή τους στα πάνω ντουλάπια της καμπίνας των αεροσκαφών της. 

Μέχρι σήμερα, οι εταιρείες επέτρεπαν στους επιβάτες να μεταφέρουν δωρεάν δύο χειραποσκευές, η μία σε μέγεθος-τσάντας που τοποθετείται κάτω από το μπροστινό κάθισμα και η δεύτερη έως 8 κιλά βάρος και με προκαθορισμένες διαστάσεις (εν προκειμένω 56 x 45 x 25 εκ.), η οποία τοποθετείται στην καμπίνα πάνω το κάθισμα.  

Η EasyJet, όπως ανακοίνωσε στο Twitter την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, αλλάζει την πολιτική της με σκοπό, όπως ισχυρίζεται, όχι το κέρδος, αλλά την ακρίβεια στις ώρες αναχώρησης της πτήσης

Ήδη οι αντιδράσεις στην ανάρτηση είναι οργισμένες, όπως μεταδίδει το βρετανικό δίκτυο BBC, με έναν από τους χρήστες να την χαρακτηρίζει ως μια «απολύτως τρομερή κίνηση». «Όπως η Ryanair, αρπάζει κάθε ευκαιρία σε έναν αγώνα προς την κατρακύλα.

Δεν είναι σωστό» ανέφεραν άλλοι. Κάποιοι άλλοι εμφανίστηκαν εκνευρισμένοι, καθώς η εταιρεία άλλαξε τις συνθήκες του ταξιδιού τους, αφού είχαν προμηθευτεί το εισιτήριό τους. Ωστόσο, βρέθηκαν και ορισμένοι που χαιρέτισαν την κίνηση, δηλώνοντας ανακουφισμένοι για το γεγονός ότι πλέον θα βρίσκουν περισσότερο ελεύθερο χώρο αποθήκευσης στην καμπίνα του αεροπλάνου

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ