Νέα
  • ΓΔ: 1357.3 -2.46%
  • Τζίρος: 149,82 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Τζεφ Μπέζος: Προσδεθείτε! Ερχεται μεγάλη κρίση στην οικονομία

Τζεφ Μπέζος
Τζεφ Μπέζος / Πηγή: AP

Eίναι πιθανό να έρθουν πιο δύσκολες στιγμές για την οικονομία, προειδοποιεί ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος.

Σε ένα tweet του ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Amazon αναδημοσίευσε τα σχόλια που έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs, Ντέιβιντ Σόλομον, στο CNBC.

«Ναι, οι πιθανότητες σε αυτή την οικονομία λένε να... προσδεθείτε», σχολίασε ο Τζεφ Μπέζος αναρτώντας απόσπασμα από συνέντευξη του Σόλομον στο «Squawk Box».


Ο Σόλομον,  επικεφαλής του χρηματοοικονομικού κολοσσού της Wall Street, είπε ότι είναι καιρός τόσο οι ηγέτες των επιχειρήσεων όσο και οι επενδυτές να κατανοήσουν τους κινδύνους που δημιουργούνται και να προετοιμαστούν ανάλογα.

Ο Σόλομον  μίλησε αφού η εταιρεία του είχε μόλις δημοσιεύσει τριμηνιαία αποτελέσματα κερδών που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις της Wall Street. Ωστόσο, υποστήριξε ότι μια ύφεση είναι πιθανή, καθώς η οικονομία αντιμετωπίζει επίμονα υψηλό πληθωρισμό και η  FED προσπαθεί να μειώσει τις τιμές μέσω μιας σειράς επιθετικών αυξήσεων των επιτοκίων.

«Νομίζω ότι πρέπει να περιμένετε μεγαλύτερη αστάθεια στον ορίζοντα», είπε ο Σόλομον. 

«Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα θα έχουμε ένα πραγματικά δύσκολο οικονομικό σενάριο. Αλλά όσον αφορά την κατανομή των αποτελεσμάτων, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχουμε ύφεση στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Με πληροφορίες από CNBC

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ