Νέα
  • ΓΔ: 1270.35 -0.39%
  • Τζίρος: 95,05 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Manchester United: Στο στόχαστρο εξαγοράς από Καταριανούς επενδυτές

Πηγή: AP

Στην υποβολή προσφοράς για την αγορά της Manchester United θα προχωρήσουν «τις αμέσως επόμενες ημέρες» Καταριανοί επενδυτές, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg. Ανάλογες πληροφορίες έχει μεταδώσει τις προηγούμενες ημέρες και ο βρετανικός Τύπος.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η πρόταση για την εξαγορά του μεγάλου ποδοσφαιρικού συλλόγου θα κατατεθεί μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, με αξιωματούχους του κρατικού fund του Qatar Investment Authority να διαμορφώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της προσφοράς.

Αφότου η ιδιοκτήτρια οικογένεια των Γκλέιζερ δήλωσε πως είναι ανοιχτή σε νέες επενδύσεις και προσφορές, τον περασμένο Νοέμβριο, έχουν ακολουθήσει διάφορα δημοσιεύματα για επίδοξους μνηστήρες. Το Κατάρ ήταν εξαρχής στην κορυφή της λίστας, δεδομένου πως το κρατίδιο είχε υποστηρίξει πως αναζητά νέες επενδυτικές ευκαιρίες στο χώρο της Premier League.

Δημοσίευμα της Daily Mail, την περασμένη εβδομάδα, είχε αποκαλύψει επίσης πως Καταριανοί επενδυτές ετοιμάζονται να καταθέσουν προσφορά για την ομάδα. Είχε δε, υποστηρίξει πως τα κονδύλια δεν θα προέλθουν από το κρατικό επενδυτικό ταμείο του κρατιδίου αλλά από ένα ξεχωριστό, μεμονωμένο fund.

Στη μάχη των προσφορών είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μπει και ο Βρετανός μεγιστάνας Τζιμ Ράτκλιφ, που επίσης έχει δηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του για την απόκτηση των «κόκκινων διαβόλων» και την επιστροφή του συλλόγου σε «αγγλικά χέρια».

Το διάστημα αυτό η Manchester United είναι στην τρίτη θέση στο βρετανικό πρωτάθλημα πίσω από την Manchester City και την πρωτοπόρο Arsenal.

Με πληροφορίες από Bloomberg

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ