Νέα
  • ΓΔ: 1357.3 -2.46%
  • Τζίρος: 149,82 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Netflix: Επιλεγμένες μειώσεις στις τιμές των συνδρομών σε περίπου 30 χώρες

Πηγή: AP

Σε μείωση των τιμών των συνδρομητικών πακέτων σε κάποιες χώρες προχωρά το Netflix προσπαθώντας να αυξήσει τον συνολικό αριθμό των συνδρομητών του καθώς ο ανταγωνισμός στον κλάδο εντείνεται συνεχώς.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι εκπτώσεις που μπορεί να «κόψουν» τις τιμές έως και στο μισό θα αφορούν κυρίως χώρες της Μέσης Ανατολής, της βορείου Αφρικής και τμήματα της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας, όπου η εταιρεία θεωρεί πως χρειάζεται να αυξήσει την διείσδυση της και να κερδίσει νέους συνδρομητές. Η λίστα περιλαμβάνει ερίπου 30 χώρες. 

Την ίδια ώρα, ωστόσο, προχωρά κανονικά με τα σχέδια της για να περικόψει το μοίρασμα των κωδικών των λογαριασμών, κυρίως στις μεγάλες αγορές, όπως των ΗΠΑ και της Ευρώπης θεωρώντας ότι η πρακτική αυτή μειώνει τα κέρδη της.

Πάντως, η ανακοίνωση της επιλεκτικής μείωσης των τιμών των συνδρομών δεν άρεσε στην αγορά, με την μετοχή της πλατφόρμας να υποχωρεί έως και κατά 4%.  

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ