Νέα
  • ΓΔ: 1258.17 +0.60%
  • Τζίρος: 160,29 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η Levi's θα χρησιμοποιεί μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης

Πηγή: AP

Σε εικονικά... μοντέλα σχεδιάζει να επενδύσει η Levi's, δημιουργώντας avatars μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.

Η εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων με έδρα το Σαν Φρανσίσκο δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με τη νεοσύστατη εταιρεία Lalaland.ai για τη δημιουργία μοντέλων μόδας μέσα από την τεχνητή νοημοσύνη. Η Levi's θέλει να παρουσιάσει avatars που θα αντικατοπτρίζουν περισσότερους τύπους ανθρώπων, με διαφορετικούς σωματότυπους, ηλικίες, βάρος αλλά και χρώμα δέρματος.

«Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας θέλουν να βλέπουν μοντέλα που τους μοιάζουν και πιστεύουμε ότι τα μοντέλα μας πρέπει να "καθρεφτίζουν" τους καταναλωτές μας, γι' αυτό και συνεχίζουμε να διαφοροποιούμε τα ανθρώπινα μοντέλα μας, όσον αφορά το βάρος τους και τον τύπο σώματος, την ηλικία και το χρώμα του δέρματος», αναφέρει η Levi's σε δήλωσή της.

«Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να μας βοηθήσει να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να βλέπουν τα προϊόντα μας σε περισσότερα μοντέλα που μοιάζουν με τους ίδιους, δημιουργώντας μια πιο προσωπική και χωρίς αποκλεισμούς εμπειρία αγορών», ανέφερε η εταιρεία.

Το νόημα της τεχνητής νοημοσύνης είναι να κάνει τα πράγματα πιο γρήγορα και φθηνότερα. Κάθε μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που θα χρησιμοποιεί η Levi's σημαίνει μία λιγότερη θέση εργασίας για τα πραγματικά μοντέλα, σχολιάζει ο αθρογράφος του thestreet.

Η χρήση λιγότερων μοντέλων, υποστηρίζει η εταιρεία, είναι ένας τρόπος για να προωθήσει μία από τις αγαπημένες της αξίες: τη βιωσιμότητα. Μετάφραση: Η Levi's μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα και να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα, καθώς θα δημιουργεί λιγότερα ρούχα και αξεσουάρ για να ντύσει τα πραγματικά μοντέλα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ