Νέα
  • ΓΔ: 1477.69 -0.27%
  • Τζίρος: 84,08 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Lufthansa: Αλμα 40% στα έσοδα το α' τρίμηνο - Ισχυρή η ζήτηση για το καλοκαίρι

Lufthansa: Πραγματοποίησε πτήση άνω των 15 ωρών χωρίς ενδιάμεση στάση
Πηγή: AP

Ο γερμανικός όμιλος αεροπορικών εταιρειών Deutsche Lufthansa δήλωσε ότι αναμένει ισχυρή ζήτηση αυτό το καλοκαίρι, που θα γεμίσει τις θέσεις στα αεροπλάνα της, πετυχαίνοντας τους στόχους της για το σύνολο του έτους.

«Η συνεχώς ισχυρή ζήτηση μάς δίνει αυτοπεποίθηση για τους επόμενους μήνες», δήλωσε την Τετάρτη ο επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών Remco Steenbergen.

Η Lufthansa ανέφερε ότι εξακολουθεί να αναμένει σημαντική βελτίωση σε ετήσια βάση στα προσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων και τόκων (EBIT) για το σύνολο του 2023.

Για το πρώτο τρίμηνο, εμφάνισε προσαρμοσμένες ζημίες EBIT ύψους 273 εκατ. ευρώ (300,96 εκατ. δολάρια), βελτιωμένες από τις ζημίες 577 εκατ. ευρώ της προηγούμενης χρονιάς και κοντά στις εκτιμήσεις των αναλυτών για 279 εκατ. ευρώ.

Τα έσοδα σημείωσαν άλμα 40% στα 7,02 δισ. ευρώ το τρίμηνο έως τον Μάρτιο, αν και το ποσό υπολείπεται των προβλέψεων για 7,57 δισ. ευρώ.

Με πληροφορίες από Reuters

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ