Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Citigroup: Ερχονται χιλιάδες απολύσεις με... ηλεκτρονικό μήνυμα

Πηγή: AP

Oι εργαζόμενοι της Citigroup αναμένουν ότι η τράπεζα θα ανακοινώσει σήμερα Δευτέρα απολύσεις και αλλαγές στα ανώτερα διοικητικά κλιμάκια, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσής της, σύμφωνα με πέντε πηγές που έχουν γνώση του θέματος και επικαλείται το Reuters.

Οι περικοπές των θέσεων εργασίας μπορεί να επηρεάσουν χιλιάδες υπαλλήλους, επισημαίνει το Reuters. Μάλιστα, πιθανόν οι αποφάσεις να γνωστοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τον περασμένο μήνα, η Citi ανακοίνωσε σχέδια για τη μείωση των διοικητικών επιπέδων από 13 σε οκτώ, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης αναμόρφωσής της των τελευταίων δεκαετιών. Στα δύο ανώτερα στρώματα της ηγεσίας, η Citi μείωσε το 15% των λειτουργικών ρόλων και εξάλειψε 60 επιτροπές, ανέφερε στην παρουσίαση των κερδών του τρίτου τριμήνου.

Το προσωπικό υποστήριξης στη συμμόρφωση και τη διαχείριση κινδύνων και το προσωπικό τεχνολογίας που εργάζεται σε επικαλυπτόμενες λειτουργίες κινδυνεύει να απολυθεί, ανέφερε το Reuters τον Σεπτέμβριο.

Με πληροφορίες από Reuters

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ