Νέα
  • ΓΔ: 1400.61 -1.14%
  • Τζίρος: 122,79 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Second hand shopping: 1,3 δισ. κερδίζει η Amazon στην Ευρώπη

Πηγή: AP

Η ζήτηση για μεταχειρισμένα αγαθά στη Βρετανία και σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει δημιουργήσει μια επιχείρηση δισεκατομμυρίων λιρών (1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων) για την Amazon, δήλωσε o επικεφαλής της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πολλοί έμποροι λιανικής πώλησης και κατασκευαστές αναμένουν ότι τάση second hand θα συνεχιστεί, καθώς οι αγοραστές, που πλήττονται από την αύξηση των τιμών και το κόστους δανεισμού, αναζητούν τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων αλλά στρέφονται και σε πιο βιώσιμες επιλογές.

Ο John Boumphrey, διευθυντής της Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο ο διαδικτυακός γίγαντας λιανικής πώλησης πούλησε πέρυσι περισσότερα από 4 εκατομμύρια μεταχειρισμένα ή ανακατασκευασμένα προϊόντα με έκπτωση.

Οι πωλήσεις μεταχειρισμένων προϊόντων της Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν περισσότερο από 15% τους πρώτους εννέα μήνες του 2023, σημείωσε, σύμφωνα με το Reuters.

Τα συνολικά έσοδα της Amazon UK το 2022 αναμένεται να ανέλθουν σε 24 δισεκατομμύρια λίρες.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ