Νέα
  • ΓΔ: 1424.35 +0.14%
  • Τζίρος: 109,05 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κίνα: Ανακάλυψη κοιτάσματος πετρελαίου 100 εκατομμυρίων τόνων

Πηγή: AP

Η κινεζική εταιρεία πετρελαίου Changqing Oilfield, θυγατρική της PetroChina, ανακάλυψε ένα μεγάλο κοίτασμα πετρελαίου, με αποθέματα που θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τους 100 εκατομμύρια τόνους, στην κομητεία Huanxian της βορειοδυτικής επαρχίας Gansu της Κίνας.

Μέχρι στιγμής, η Changqing Oilfield έχει βρει αποδεδειγμένα αποθέματα πετρελαίου 50,24 εκατομμυρίων τόνων και υπολογίζεται ότι υπάρχουν άλλοι 56,2 εκατ. τόνοι στην περιοχή, σύμφωνα με τον Niu Xiaobing, αναπληρωτή γενικό διευθυντή της εταιρείας Changqing Oilfield.

«Επί του παρόντος, η ημερήσια παραγωγή στο κοίτασμα έχει φθάσει τους 504 τόνους και η ετήσια παραγωγική ικανότητα θα είναι 500.000 τόνοι», δήλωσε ο Niu.

Η Changqing Oilfield εκμεταλλεύεται κι ένα υπερμεγέθες κοίτασμα πετρελαίου και φυσικού αερίου παγκόσμιας κλάσης στη βορειοδυτική Κίνα, με ετήσια παραγωγή 65 εκατομμυρία τόνους.

Με πληροφορίες από Xinhua

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ