Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: 184.000 νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα τον Μάρτιο

Αυξήθηκαν οι νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα τον Μάρτιο στις ΗΠΑ, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία «έτρεξαν» με  ταχύτερο ρυθμό από τον Ιούλιο του 2023.

Η προαναφερόμενη εξέλιξη επιβεβαιώνει την ανθεκτικότητα της αγοράς εργασίας στη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παρουσίασε την Τετάρτη η εταιρεία επεξεργασίας μισθοδοσίας ADP.

Οι εταιρείες πρόσθεσαν 184.000 εργαζομένους το μήνα, καταγράφοντας αύξηση από την θετικά αναθεωρημένη άνοδο του Φεβρουαρίου των 155.000. Το νούμερο ήταν σύμφωνο με την εκτίμηση του Dow Jones για τον Μάρτιο.

«Ο Μάρτιος μας εξέπληξε όχι μόνο για τις μισθολογικές αυξήσεις, αλλά και για τους κλάδους όπου καταγράφηκαν» δήλωσε η επικεφαλής οικονομολόγος της ADP, Νέλα Ρίτσαρντσον. «Ο πληθωρισμός έχει υποχωρήσει, αλλά τα στοιχεία που λαμβάνουμε δείχνουν ότι οι αμοιβές αυξάνονται τόσο στον κλάδο των αγαθών όσο και των υπηρεσιώ» πρόσθεσε.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ