Νέα
  • ΓΔ: 1477.69 -0.27%
  • Τζίρος: 84,08 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

MEDIA

OPEN: Σκαρφάλωσε στο 10% η τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τη Νίκη Λυμπεράκη

Η δυναμική πορεία η δυναμική πορεία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN TV επιβεβαιώνεται καθημερινά. Tην Δευτέρα 19 Απριλίου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN ανέβηκε στο 10% προσελκύοντας 345.000 τηλεθεατές, ενώ είχε ως αφετηρία (lead in) ένα ποσοστό τηλεθέασης μόλις 4,9%.

Ειδικά στο κοινό ανώτερου επαγγελματικού και μορφωτικού επιπέδου το ποσοστό των τηλεθεατών του OPEN TV έφτασε στο 11,5%.

Στην ειδησεογραφία της ημέρας, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV με παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη, προέταξε το τεράστιο επιστημονικό επίτευγμα πλοήγησης ελικοπτέρου στον Άρη από τις εγκαταστάσεις της NASA, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία άνθρωποι από τη Γη κατάφεραν να πετάξουν ένα σκάφος σε άλλο πλανήτη. 

Στο ίδιο δελτίο ειδήσεων του OPEN TV παρουσιάστηκε η μεγάλη δημοσκόπηση της Alco από τον Κώστα Παναγόπουλο με ιδιαίτερα σημαντικά ευρήματα καταγράφοντας τις απόψεις της κοινής γνώμης και σκιαγραφώντας πολλές ανατροπές.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ MEDIA

Περισσότερα