Νέα
  • ΓΔ: 879.23 +0.27%
  • Τζίρος: 46,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Το imerisia.gr έσπασε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου μοναδικών χρηστών

Σταθερά ανοδικά κινείται το imerisia.gr, καταγράφοντας συνεχή ρεκόρ επισκεψιμότητας που το κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων site οικονομικοπολιτικής ενημέρωσης. Σύμφωνα με το Google Analytics, τον Απρίλιο 1.139.659 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύθηκαν το imerisia.gr, καταγράφοντας νέο ρεκόρ μηνιαίας επισκεψιμότητας.

Η συστηματική και μεθοδική εργασία της έμπειρης δημοσιογραφικής ομάδας, σε συνδυασμό με το πρωτογενές περιεχόμενο, τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, τα πρωτότυπα business stories, τις αναλύσεις των αγορών και τις επενδυτικές ευκαιρίες που εμφανίζονται στη μετά Covid εποχή, καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού αναγνώστη.

Επενδύοντας στην τεχνολογία αιχμής, το imerisia.gr όπως και το ethnos.gr προσφέρουν στο αναγνωστικό κοινό ολοκληρωμένες λύσεις ενημέρωσης, διατηρώντας τις θεμελιώδεις αρχές της δημοσιογραφίας και την κληρονομιά ενός ιστορικού τίτλου. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ MEDIA

Περισσότερα