Νέα
  • ΓΔ: 1446.92 -0.17%
  • Τζίρος: 83,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

MEDIA

778.062 ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε από τον πρώτο μήνα λειτουργίας

imerisia.gr, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ημερησία
Εκρηκτική ήταν η επιστροφή του ιστορικού τίτλου

Εκρηκτική ήταν η εκκίνηση που πραγματοποίησε το imerisia.gr κατά την επιστροφή του ιστορικού τίτλου στον στίβο της ψηφιακής ενημέρωσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google Analytics, περισσότεροι από 778.062 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύτηκαν τον Ιανουάριο -τον πρώτο μήνα λειτουργίας- το imerisia.gr για την ενημέρωσή τους.

Ο καλαίσθητος σχεδιασμός σε συνδυασμό με τη διαρκή, έγκυρη, ποιοτική και ολιστική ενημέρωση, κέρδισαν από τις πρώτες ημέρες την προτίμηση του αναγνωστικού κοινού. Με βασικούς άξονες τη δομημένη παρουσίαση των επιχειρηματικών νέων, τις αναλύσεις των αγορών, τις πολιτικές εξελίξεις, τις επενδυτικές ευκαιρίες, και τα επιτυχημένα business stories, το imerisia.gr αποτελεί ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο οικονομικοπολιτικό site, έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες ενημέρωσης ακόμα και του πιο απαιτητικού αναγνώστη.

Η μακρόπνοη στρατηγική του Open Digital Group για επένδυση στην τεχνολογία και την καινοτομία μέσω της δημιουργίας και της ανάπτυξης νέων ψηφιακών μέσων υλοποιείται με επενδυτική συνέπεια και προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό ολοκληρωμένες λύσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Σας ευχαριστούμε

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ MEDIA

Περισσότερα