Νέα
  • ΓΔ: 1446.92 -0.17%
  • Τζίρος: 83,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

MEDIA

Κερδίζουν το στοίχημα οι Ειδήσεις του OPEN και τον Ιανουάριο

Νίκη Λυμπεράκη / Πηγή: OPEN TV
Νίκη Λυμπεράκη / Πηγή: OPEN TV

Με μέσο όρο 8,3% στο σύνολο του κοινού και 336.400 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό, έκλεισε για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ (Δευτέρα-Παρασκευή), με τη Νίκη Λυμπεράκη, ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς.

Με αύξηση 26% στο μέσο όρο και πάνω από 100.000 τηλεθεατές συγκριτικά με το ίδιο διάστημα της προηγούμενης χρονιάς (Ιανουάριος 2020), το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του σταθμού κερδίζει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού, εν μέσω σημαντικών εξελίξεων τόσο σε εθνικά και διεθνή θέματα, όσο και στο μέτωπο της πανδημίας.

Ειδικά, στα νοικοκυριά Ανώτερου Μορφωτικού και Επαγγελματικού Επιπέδου, το κεντρικό Δελτίο ανέβηκε στο 10% (αύξηση 45% σε σχέση με τον Ιανουάριο 2020).

Ιδιαίτερη ήταν η δυναμική του στους Άνδρες 45-64, σημειώνοντας μέσο όρο 10,3%.

Ανοδικά κινείται και το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή), με τη Λίνα Δρούγκα, σημειώνοντας μέσο όρο 10,9% στο σύνολο του κοινού και 237.908 τηλεθεατές το μέσο λεπτό, τον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Η αύξηση που σημειώνει σε σχέση με το ίδιο διάστημα της περσινής χρονιάς (Ιανουάριος 2020) ανέρχεται στο 21% και σε 77.000 περισσότερους τηλεθεατές.

Λίνα Δρούγκα / Πηγή: OPEN TV
Λίνα Δρούγκα / Πηγή: OPEN TV
Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ MEDIA

Περισσότερα