Νέα
  • ΓΔ: 1035.72 +1.41%
  • Τζίρος: 46,74 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Το Cosmote TV Go φεύγει, έρχεται νέα streaming υπηρεσία

Το μέγαρο του ΟΤΕ / Πηγή: Intime

Στην απόφαση να καταστήσει ανενεργή την εφαρμογή Cosmote TV Go, μέσω της οποίας μπορούσαν οι συνδρομητές να παρακολουθήσουν προγράμματα από το κινητό ή το tablet, προχώρησε η εταιρεία.  

Οι συνδρομητές του Cosmote TV θα έχουν στο εξής τη δυνατότητα να κατεβάσουν χωρίς καμία χρέωση το application της νέας streaming υπηρεσίας και να παρακολουθούν όλες τις αγαπημένες σειρές και ταινίες από το smartphone, το tablet, τον υπολογιστή η τις smart tv τους. 

Η νέα εφαρμογή διαθέτει εύκολο μενού, ενώ ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα και άνετα σε κάθε συσκευή, καθώς προσαρμόζεται σε όλες τις οθόνες.  

Επιπρόσθετα, παρέχει στους συνδρομητές τη δυνατότητα να έχουν και ξεχωριστά προφίλ, ενώ η υπηρεσία προχωρά σε εξατομικευμένες προτάσεις περιεχομένου, τόσο από το live πρόγραμμα των καναλιών όσο και από τους on demand καταλόγους, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους.  

Τέλος, με τη νέα υπηρεσία οι συνδρομητές μπορούν να «κατεβάζουν» περιεχόμενο στις συσκευές τους. 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ MEDIA

Περισσότερα