Νέα
  • ΓΔ: 1209.34 +1.32%
  • Τζίρος: 71,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Εκλογές 2023: Ανοίγει αύριο το πρωί το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο

Πηγή: Eurokinissi

Αύριο το πρωί στις 9:00 ανοίγει τις πύλες του στο Ζάππειο το Κέντρο Τύπου που οργάνωσε η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης για την εξυπηρέτηση των εκπροσώπων ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ που θα καλύψουν τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023. Εξοπλισμένο με ασύρματο δίκτυο υψηλής ταχύτητας, με ηλεκτρονικό, εκτυπωτικό και οπτικοακουστικό εξοπλισμό, το Κέντρο Τύπου της ΓΓΕΕ θα παρέχει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ άμεση πληροφόρηση για την εκλογική διαδικασία, ενώ παράλληλα τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσω video wall ελληνικούς και ευρωπαϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο, θα είναι ανοιχτό για όλους τους διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου, από τις 9 π.μ. του Σαββάτου, έως το πέρας της διαδικασίας, την Κυριακή το βράδυ.

Στις εγκαταστάσεις του διατίθεται και αίθουσα συνεντεύξεων, στην οποία μπορούν να προβούν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ οι πολιτικοί αρχηγοί που το επιθυμούν. Επιπλέον, έχει προβλεφθεί μέριμνα για υπηρεσία διερμηνείας, προς διευκόλυνση των ξένων δημοσιογράφων, αλλά - για πρώτη φορά - και της ελληνικής νοηματικής γλώσσας στις ζωντανές καλύψεις.

Να σημειωθεί ότι μεγάλος αριθμός εκπροσώπων ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να διαπιστευτούν, ώστε να καλύψουν τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 από το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΓΓΕΕ «Για οποιαδήποτε πληροφορία, κατά τις ώρες λειτουργίας του Κέντρου Τύπου του Ζάππειου, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας:

α. Με το Κέντρο Τύπου του Ζάππειου, στο 210-3223509 (εσωτ.240)

β. Με τη Διεύθυνση Ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, στα 210-9098200 και 210-9098231».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ MEDIA

Περισσότερα