Νέα
  • ΓΔ: 1459.47 +0.49%
  • Τζίρος: 55,30 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

MEDIA

ΕΡΤ: Σε ποιότητα HD όλες οι εκπομπές της

Το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ / Πηγή: Intime

Σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας (HD) εκπέμπουν πλέον όλα τα τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ

Ειδικότερα, τα προγράμματα των τηλεοπτικών καναλιών ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 εκπέμπονται από την 1η Δεκεμβρίου σε Ηigh Definition.  

Η αρχή έγινε με την ΕΡΤ1 η οποία εξέπεμψε πρώτη τη νέα υψηλής ευκρίνειας εικόνα σε όλη την επικράτεια, ενώ το ΗD σήμα της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤ3 θα γίνει σταδιακά προσβάσιμο σε πλέον του 80% του πληθυσμού της χώρας. 

Παράλληλα, θα συνεχιστεί και η σημερινή εκπομπή των τριών καναλιών σε SD, προκειμένου να μη δημιουργηθεί πρόβλημα λήψης στις παλαιότερες τηλεοράσεις

Επίσης, ανακοινώνεται ότι σταδιακά, στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας, θα φτάσει και το σήμα των άλλων καναλιών που μεταδίδονται από τους πολυπλέκτες της ΕΡΤ, δηλαδή η δημόσια τηλεόραση της Κύπρου (ΡΙΚ) και τα ξενόγλωσσα κανάλια BBC World, TV5 και DW.  

Παράλληλα, αναβαθμίζεται και ο τρόπος μετάδοσης των αθλητικών προγραμμάτων, στον οποίο τον πρώτο λόγο θα έχει η ΕΡΤ3 και η ΕΡΤ1, αλλά και η διαδικτυακή πλατφόρμα Ertflix, στην οποία θα προβάλλεται στο εξής αποκλειστικά το κανάλι ΕΡΤSports

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ MEDIA

Περισσότερα