Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΣΡ: Οδηγίες για την κάλυψη του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς

Πηγή: AP

Με αφορμή την επικαιρότητα για τις πολεμικές συγκρούσεις στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, με ανακοίνωσή του, παρακαλεί τους ενημερωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και εν γένει τους παρόχους υπηρεσιών μέσων επικοινωνίας της χώρας να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα και να ασκούν τη δέουσα εποπτεία κατά την παρουσίασή της, με σκοπό να διασφαλισθεί η μη μετάδοση στα ενημερωτικά και ειδησεογραφικά προγράμματα σκηνών βίας που υπερβαίνουν το αναγκαίο μέτρο ενημέρωσης, θίγουν την ευαισθησία του κοινού και μπορούν να βλάψουν την ηθική και πνευματική ανάπτυξη των ανηλίκων.

Παρακαλούνται, επίσης, να τηρήσουν τις ειδικές ρυθμίσεις για τη σήμανση των τηλεοπτικών προγραμμάτων με τη χρήση κατάλληλων οπτικών ή/και ηχητικών συμβόλων ή με την προηγούμενη σχετική προφορική ειδοποίηση του κοινού.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ MEDIA

Περισσότερα