Νέα
  • ΓΔ: 1273.33 -0.01%
  • Τζίρος: 81,54 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Στην κορυφή το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΟPEN

Στην κορυφή των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού με 11% στο σύνολο, βρέθηκε, χθες, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ με την Εύα Αντωνοπούλου, κερδίζοντας την πρωτιά από όλα τα άλλα δελτία Ειδήσεων, ανεξάρτητα από την ώρα μετάδοσής τους.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ από την πρώτη γραμμή του πολέμου στη Μέση Ανατολή που εξασφάλισαν οι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι Σωτήρης Δανέζης και Αδαμαντία Λιόλιου μαζί με τους οπερατέρ Κώστα Παπαδάτο και Δημήτρη Αλεξάκη, αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις με τον ευθύβολο σχολιασμό της Έλλης Στάη, κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για ουσιαστική ενημέρωση, χωρίς εξαρτήσεις.

Χαρακτηριστικό είναι, επίσης, το γεγονός ότι ακόμη 7.444 τηλεθεατές επέλεξαν, χθες, να παρακολουθήσουν το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ μέσω της τηλεοπτικής τους συσκευής σε ώρα επιλογής τους, διαφορετική από την ώρα μετάδοσής του.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ MEDIA

Περισσότερα