Νέα
  • ΓΔ: 1021.16 -3.06%
  • Τζίρος: 89,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Disney+: Εφτασε τους 86 εκατομμύρια συνδρομητές και... αυξάνει τη συνδρομή

Πηγή: AP Images
Πηγή: AP Images

Η πλατφόρμα streaming ταινιών Disney+, αν και μετράει μόλις κάτι περισσότερο από ένα χρόνο ζωής, πλέον έφτασε τους 86 εκατομμύρια συνδρομητές. Να σημειωθεί ότι το Netflix έφτασε σε παρόμοιο μέγεθος βάσης συνδρομητών το 2016, αρκετά χρόνια μετά το λανσάρισμά του. Σήμερα η πλατφόρμα μετρά περίπου 200 εκατομμύρια συνδρομητές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το περιεχόμενο που προσφέρει η υπηρεσία επηρεάστηκε από τα κλειστά σινεμά λόγω πανδημίας. Πέρα από το The Mandalorian, ταινίες όπως το Hamilton που αναμενόταν να κυκλοφορήσει σε κινηματογράφους, εν τέλει ήταν διαθέσιμες στο Disney+ από την πρώτη ημέρα. Νέο υλικό, με τη μορφή ταινιών και σειρών Disney, Star Wars και Marvel θα έρχεται σταδιακά τα επόμενα χρόνια στην υπηρεσία.

Παράλληλα με το ρεκόρ συνδρομητών, η εταιρεία ανακοίνωσε και την πρώτη αύξηση στη μηνιαία συνδρομή του Disney Plus κατά 2 ευρώ σε όσες ευρωπαικές χώρες έχει παρουσία, με αυτή να διαμορφώνεται πλέον στα 7,99 ευρώ.

Στην Ελλάδα το Disney Plus φημολογείται ότι θα κάνει λανσάρισμα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ MEDIA

Περισσότερα