Νέα
  • ΓΔ: 798.11 -2.44%
  • Τζίρος: 58,86 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

e-Λιανικό: Σε 45 μέρες η πρώτη απόφαση για την ένταξη 695 επιχειρήσεων στη Θεσσαλία

e-λιανικό
Πηγή: Pexels

O υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης ανακοίνωσε ότι υπεγράφη σήμερα από την ειδική γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ του υπουργείου, η πρώτη απόφαση για την ένταξη των 695 επιχειρήσεων της περιφέρειας Θεσσαλίας στην δράση «e - Λιανικό» συνολικής εγκεκριμένης δημόσιας δαπάνης 2,8 εκατ. ευρώ.

«Με τον άμεσο συντονισμό του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και προχωρώντας σε μεγάλη απλοποίηση των διαδικασιών υποβολής αιτήσεων και αξιολόγησης σε σχέση με το παρελθόν, οι αρμόδιες υπηρεσίες (ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ και ΕΦΕΠΑΕ) δουλεύοντας μεθοδικά και συστηματικά πέτυχαν για πρώτη φορά την ανακοίνωση έγκυρων και αξιόπιστων αποτελεσμάτων στο ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα των 45 ημερών από την λήξη των υποβολών» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου και προστίθεται:.

«Οι αρμόδιες υπηρεσίες συνεχίζουν την προσπάθεια με την ίδια ένταση και με στόχο εντός των επόμενων 10 ημερών να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα για τις περισσότερες από τις 11.500 επιχειρήσεις που υπέβαλαν αίτηση στη συγκεκριμένη δράση».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ