Νέα
  • ΓΔ: 1044.96 -0.45%
  • Τζίρος: 72,80 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΛΑΡΚΟ: Προς αναβολή οι διαγωνισμοί, στεγνώνουν τα ταμεία

Πηγή: Eurokinissi
ΛΑΡΚΟ Πηγή: Eurokinissi

Σχεδόν βέβαιη είναι η αναβολή στους δύο διαγωνισμούς για την πώληση περιουσιακών στοιχείων της ΛΑΡΚΟ σε μια περίοδο που φουντώνει η φημολογία για τους υποψήφιους επενδυτές. Η αναβολή, αν αποφασιστεί, θα συνδέεται με την εορταστική περίοδο και την πανδημία που εμποδίζει τη συγκέντρωση δικαιολογητικών από τους υποψηφίους.

Η κυβέρνηση βιάζεται καθώς τα χρήματα, περίπου 50 εκατ. ευρώ, που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών για να στηριχθεί η καταχρεωμένη βιομηχανία στο μεσοδιάστημα, τελείωσαν! Ήδη έχουν αρχίσει οι καθυστερήσεις στην πληρωμή διάφορων υποχρεώσεων, με τη ΔΕΗ να βρίσκεται με το δάκτυλο στη σκανδάλη. Το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξει και νέα αιμοδοσία αφού θα χρειαστούν μήνες μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαγωνισμοί, ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι φήμες περί σοβαρού ενδιαφέροντος.

Ο πρώτος διαγωνισμός για τα περιουσιακά στοιχεία της ΛΑΡΚΟ, που γίνεται από τον ειδικό διαχειριστή, έχει προγραμματιστεί για τις 8 Ιανουαρίου. Ο δεύτερος, για το συγκρότημα της Λάρυμνας, κ.α., από το ΤΑΙΠΕΔ είναι προγραμματισμένος για τις 11 Ιανουαρίου. Οι υποψήφιοι στον ένα διαγωνισμό έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν τις προσφορές με τον άλλο. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ