Νέα
  • ΓΔ: 816.68 -0.30%
  • Τζίρος: 44,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΤΑΙΠΕΔ: Ζητά βελτιωμένη προσφορά από την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού

Εγνατία
Πηγή: Eurokinnisi

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε να ζητήσει βελτιωμένη προσφορά από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η οποία φέρεται να είναι η πλειοδότρια του διαγωνισμού για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας Οδού και τριών κάθετων οδικών αξόνων της για χρονική περίοδο 35 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η «απόσταση» μεταξύ των δύο προσφορών που κατατέθηκαν είναι μεγάλη.

Χθες το ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε στην αποσφράγιση των Φακέλων Β’ των δεσμευτικών οικονομικών προσφορών, για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας Οδού, που κατατέθηκαν την 01/04/2021 από τις ενώσεις προσώπων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοινοπραξία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – EGIS Projects, έδωσε την καλύτερη προσφορά στο διαγωνισμό και αναμένεται να οριστεί ανάδοχος, με την κοινοπραξία VINCI Highways S.A.S – VINCI Concesiones S.A.S – Μυτιληναίος – Αβαξ να διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ