Νέα
  • ΓΔ: 868.46 +0.08%
  • Τζίρος: 17,38 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Δημόσια τηλε-διαβούλευση για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού («ΕΑ») σας προσκαλεί στη δεύτερη δημόσια τηλε-διαβούλευση στο πλαίσιο της κλαδικής έρευνας της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, από τις 11:30 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ.. Η δεύτερη τηλε-διαβούλευση θα διενεργηθεί σε συνέχεια της δημοσίευσης της Ενδιάμεσης Έκθεσης επί της κλαδικής έρευνας, το κείμενο της οποίας μπορείτε να βρείτε εδώ. Η συνοπτική παρουσίαση (executive summary) της Ενδιάμεσης Έκθεσης είναι επίσης διαθέσιμη εδώ

Κατά τη διάρκεια της τηλε-διαβούλευσης, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, δικηγόροι και εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας θα αναπτύξουν τις θέσεις και απόψεις τους επί των πορισμάτων της Ενδιάμεσης Έκθεσης. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τα ερωτήματα και τις παρατηρήσεις τους. 

Για να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο τη ζωντανή μετάδοση της δημόσιας τηλε-διαβούλευσης κατά την άνω ημερομηνία και ώρα ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους: www.epant.gr/ecommerce (μέσω της ιστοσελίδας της ΕΑ) και https://vimeo.com/656485146 (μέσω του Vimeo).

Το πρόγραμμα της τηλε-διαβούλευσης είναι διαθέσιμο εδώ.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ