Νέα
  • ΓΔ: 1413.26 -0.42%
  • Τζίρος: 104,62 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Επίδομα καυσίμων: Δεκτές πάνω από 1 εκατομμύριο αιτήσεις

Πάνω από 1 εκατομμύριο αιτήσεις για επίδομα καυσίμων έχουν γίνει δεκτές, καθώς από το Σάββατο η πλατφόρμα υποδέχεται αιτήσεις από όλους του ΑΦΜ. Περίπου 123.000 αιτήσεις δεν έχουν ακόμη υποβληθεί οριστικά.

Οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν την είσπραξη της επιδότησης καυσίμου σε τραπεζικό λογαριασμό ή σε ψηφιακή κάρτα, στην οποία θα τους πιστωθούν επιπλέον 5 ευρώ, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε πρατήρια καυσίμων.

Για την χρήση της κάρτας προϋπόθεση είναι η χρήση έξυπνου κινητού που υποστηρίζει την τεχνολογία NFC. 

Πληρωμές με το fuel pass και σε λογαριασμούς

Κανονικά προχωράνε οι πληρωμές σε πρατήρια καυσίμων με τις ψηφιακές κάρτες Fuel Pass. Από την Παρασκευή το πρωί μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου είχαν γίνει οι πρώτες 5.612 πληρωμές, ενώ από την Πέμπτη είχαν πιστωθεί 7 εκατομμύρια ευρώ σε πολίτες που είχαν ζητήσει την καταβολή του ποσού σε τραπεζικούς λογαριασμούς και όχι ψηφιακή κάρτα.

Αν και το Fuel Pass μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε πρατηρίων καυσίμων, αρκετοί πολίτες προσπάθησαν να το εξαργυρώσουν για την αγορά άλλων υπηρεσιών.

Εως το μεσημέρι του Σάββατου υπήρχαν 73 αποτυχημένες προσπάθειες πληρωμής υπηρεσιών στοιχημάτων (online) και 70 επίσης αποτυχημένες προσπάθειες αγοράς ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ