Νέα
  • ΓΔ: 860.32 +1.29%
  • Τζίρος: 37,98 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ομιλος Ολαγιάν: Οι Σαουδάραβες που στηρίζουν την Ελλάδα από το 1976

«Το 1976 ο όμιλος Ολαγιάν από τη Σαουδική Αραβία επέλεξε την Ελλάδα ως ευρωπαϊκή του έδρα και έκτοτε δεν έχουν σταματήσει να επενδύουν εδώ», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, σε χθεσινή εκδήλωση που παραβρέθηκε για τα 75 χρόνια ιστορίας του ομίλου.

Όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός: «Στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιώς μας κάλεσαν χθες από τον Όμιλο Ολαγιάν για να συνεορτάσουμε τα 75 χρόνια της ιστορίας τους. Το 1976 ο σπουδαίος αυτός Όμιλος από την Σαουδική Αραβία επέλεξε την Ελλάδα ως ευρωπαϊκή τους έδρα και έκτοτε δεν έχουν σταματήσει να επενδύουν εδώ. Ευχαριστώ προσωπικά την οικογένεια αυτή και κυρίως την κα Λούμπνα Ολαγιάν για τα υπέροχα λόγια που είπε χθες για την πατρίδα μας αλλά και την κυβέρνηση και τη συνεργασία μας. Αληθινοί φίλοι της χώρας μας μένουν εδώ και στα εύκολα και στα δύσκολα».

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ