Νέα
  • ΓΔ: 1464.39 +0.45%
  • Τζίρος: 74,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αδήλωτα τετραγωνικά: Πότε λήγει η προθεσμία εκκαθάρισης

Ακίνητα / Πηγή: Intime
Ακίνητα / Πηγή: Intime

Οι δηλώσεις για τον καθορισμό επιφάνειας ή χρήσης ακινήτου προς τους ΟΤΑ α’ βαθμού παίρνει παράταση λόγω κορονοϊού μέχρι τις 31 Μαρτίου. Σημειώνεται πως η εκκαθάριση των δηλώσεων των αδήλωτων τετραγωνικών θα γίνει με βάση τα στοιχεία που έχουν δηλώσει οι ιδιοκτήτες έως τις 31 Οκτωβρίου 2020.

►e-Περιουσιολόγιο: Σχεδιάζεται η πλήρης ολοκλήρωσή του εντός του έτους - Τι θα περιλαμβάνει

Αναλυτικότερα:

Παρατείνεται από τη λήξη της (31.1.2021) έως 31.3.2021:

  1. η προθεσμία εκκαθάρισης, από τις οικονομικές υπηρεσίες των δήμων, των δηλώσεων διόρθωσης τετραγωνικών μέτρων, για τον καθορισμό της επιφάνειας ή και της χρήσης ακινήτου περί υπολογισμού φόρων, τελών και εισφορών προς ΟΤΑ α’ βαθμού
  2. η καταληκτική ημερομηνία απασχόλησης προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την υποβοήθηση του έργου των προαναφερόμενων υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι, μέσω της εφαρμογής tetragonika.govapp.gr παρέχεται η πληροφόρηση για τα στοιχεία των ακινήτων, όπως είναι καταχωρημένα στην εφαρμογή Περιουσιολογίου (Ε9) της ΑΑΔΕ.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ