Νέα
  • ΓΔ: 905.11 +0.13%
  • Τζίρος: 49,60 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Αρωμα Αραβίας και πολλές εκπλήξεις στη φετινή ΔΕΘ

ΔΕΘ
Πηγή: Intimenews

Αρωμα Αραβίας θα αποπνέει φέτος η φετινή ΔΕΘ, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Αναστάσιος Τζήκας.  
 
Συμμετέχοντας σήμερα στο δεύτερο Digital Beach Summit, το οποίο διοργανώνει ο δήμος Πρέβεζας στην αμμώδη παραλία του Μονολιθίου, ο κ. Τζήκας τόνισε πως η φετινή ΔΕΘ θα έχει έντονο άρωμα Αραβίας, αλλά και πολλές εκπλήξεις, υπογραμμίζοντας την ισχυρή παρουσία που αναμένεται να έχουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στη ΔΕΘ, αφού θα αποτελέσουν τη φετινή Τιμώμενη Χώρα.

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, αναφέρθηκε και στην έκθεση τεχνολογίας Beyond, η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη για δεύτερη φορά, με στόχο τόσο την προσέλκυση λαμπρών τεχνολογικών μυαλών, όσο και την καθιέρωση της πόλης της Θεσσαλονίκης ως μιας κοιτίδας τεχνολογίας.

Το φετινό μήνυμα της BEYOND είναι «Get Future Ready» και περισσότερες από 250 εταιρείες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, ενώ όλοι οι περυσινοί εκθέτες θα δώσουν και φέτος το παρών.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ