Νέα

Πετρέλαιο: Υποχωρούν οι τιμές μετά τις ανακοινώσεις της Fed

Υποχώρησαν οι τιμές του πετρελαίου την Τετάρτη στις ΗΠΑ, μετά από τις ανακοινώσεις της Fed για την νομισματική πολιτική της.

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα ανακοίνωσε πως θα αυξήσει το βασικό της κατά 0,75 ποσοστιαίες μονάδες προσθέτοντας ότι θα κινηθούν απότομα υψηλότερα πριν από το τέλος του έτους.

«Τα υψηλότερα επιτόκια έχουν περιοριστικό χαρακτήρα και πιθανόν να αποτελέσουν κόντρα άνεμο για τις καταναλωτικές δαπάνες, συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης για διυλισμένα προϊόντα όπως η βενζίνη και το ντίζελ», δήλωσε στο Marketwatch ο Tyler Richey, συνεκδότης της Sevens Report Research.

Ωστόσο, «η σημερινή ανακοίνωση της Fed δεν αλλάζει το παιχνίδι προς τα κάτω για την αγορά πετρελαίου και συνεχίζουμε να ψάχνουμε τον ‘πάτο’ εδώ στο ανώτερο εύρος των 70 δολαρίων έως το χαμηλό των 80 δολαρίων, καθώς η ακόμα ρευστή θεμελιώδης υποχώρηση θα επανεκτιμάται σε πραγματικό χρόνο.

Το αμερικάνικο αργό παράδοσης Νοεμβρίου υποχώρησε 1 δολάριο ή 1,2%, για να διαμορφωθεί στα 82,94 δολάρια το βαρέλι.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ