Νέα
  • ΓΔ: 1033.44 +0.36%
  • Τζίρος: 102,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Aδ. Γεωργιάδης: Από την άλλη εβδομάδα ξεκινά «το καλάθι του νοικοκυριού»

Αδωνις Γεωργιάδης
Αδωνις Γεωργιάδης / Πηγή: Eurokinissi

«Η ταχύτατη συνεργασία του υπουργείου Ανάπτυξης και της Επιτροπής Ανταγωνισμού έφερε αποτέλεσμα για το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών». Αυτό σημειώνει, σε δήλωσή του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τη γνωμοδότηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για «το καλάθι του νοικοκυριού».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός δήλωσε: «Μετά την ψήφιση από τη Βουλή της σχετικής τροπολογίας για "το καλάθι του νοικοκυριού", θέλω να ευχαριστήσω και την Επιτροπή Ανταγωνισμού, διότι άμεσα εξέδωσαν τη γνωμοδότησή τους, βάσει της οποίας επιτρέπουν τη δημιουργία του "καλαθιού του νοικοκυριού" ως σύμφωνο με τους περί ανταγωνισμού νόμους.

Η ταχύτατη συνεργασία του υπουργείου Ανάπτυξης και της Επιτροπής Ανταγωνισμού έφερε αποτέλεσμα για το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών. Από την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε "το καλάθι του νοικοκυριού" και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχει και να προσφέρει ουσιαστική ανακούφιση στους συμπολίτες μας που την έχουν ανάγκη».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ