Νέα
  • ΓΔ: 1456.09 +0.63%
  • Τζίρος: 74,62 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Greek House Davos: Κάλεσμα σε επενδυτές να εξερευνήσουν τις ευκαιρίες στην Ελλάδα

Μαρίνος Γιαννόπουλος, διευθύνων σύμβουλος Enterprise Greece

Πρόσκληση σε διεθνείς επενδυτές και επιχειρηματίες, να εξερευνήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα, έκανε από το βήμα του Greek House Davos, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), Μαρίνος Γιαννόπουλος.

«Εκ μέρους της Enterprise Greece, σας προσκαλώ να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα για την υλοποίηση του επενδυτικού σας σχεδίου. Μπορούμε να επιτύχουμε πολλά μαζί» είπε ο κ. Γιαννόπουλος, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση.

Ο ίδιος, εστίασε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας και πρόσθεσε ότι «η ελληνική οικονομία έχει καταστεί μια ανοιχτή ad-hoc οικονομία, όπως άλλωστε πιστοποιεί και το ρεκόρ στις άμεσες ξένες επενδύσεις και στις εξαγωγές». Επιπλέον υπογράμμισε πως βασική επιδίωξη αποτελεί η μετάβαση στη πράσινη και ψηφιακή οικονομία.

«Η ελληνική κυβέρνηση είναι δεσμευμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη και εφαρμόζει μια σειρά πολιτικών που σχετίζονται με την ανανεώσιμη ενέργεια, την κλιματική αλλαγή, τη διαχείριση αποβλήτων, τον βιώσιμο τουρισμό, τη χρήση της γης και την προστασία του περιβάλλοντος», σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται μεταξύ των 20 κορυφαίων χωρών για επενδύσεις σε έργα πράσινης ενέργειας. Παράλληλα ανέφερε πως η χώρα μας έχει χαράξει μια δεκαετή στρατηγική για τον βιώσιμο τουρισμό

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ