Νέα
  • ΓΔ: 1435.19 -0.94%
  • Τζίρος: 133,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενεχυροδανειστήρια: Αυξήθηκε ο τζίρος τους κατά 20% – Στο «σφυρί» βέρες, κειμήλια, κινητά

Πηγή: PIxabay

Ανθίζουν... τα ενεχυροδανειστήρια, καθώς η ενεργειακή κρίση αλλά και η οικονομική δυσπραγία έχουν οδηγήσει τα καταστήματα τέτοιου είδους, σε μία αύξηση του τζίρου τους που αγγίζει ακόμη και το 20%

Αυξάνονται μέρα με τη μέρα οι άνθρωποι που αναζητούν να πουλήσουν κάποιο προσωπικό αντικείμενο, σε ενεχυροδανειστήριο, προκειμένου να καταφέρουν να επιβιώσουν. Βέρες, οικογενειακά κειμήλια, κινητά και υπολογιστές καταλήγουν σε αυτά τα καταστήματα, προκειμένου οι πολίτες να βρουν άμεσα ρευστό, ώστε να καλύψουν άλλες ανάγκες τους. 

Για το θέμα αυτό μίλησε ο ιδιοκτήτης καταστήματος αγοράς και πώλησης αντικειμένων, Άγγελος  Μπουκοβίνος στην ΕΡΤ.  «Ήρθε ένας κύριος ηλικιωμένος να πουλήσει την βέρα του επειδή ήταν σε δύσκολη οικονομική θέση, σημείωσε. « Φίλησε την βέρα του μπροστά μου και την άφησε στο γραφείο μου για να την πουλήσει. Αυτό μου έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση» συμπλήρωσε ο κ. Μπουκοβίνος.

Επίσης, όπως είπε, μια ηλικιωμένη πήγε στο μαγαζί με μια σακούλα που περιείχε παλιά σπιρτόκουτα και ήθελε να τα πουλήσει, προκειμένου να πληρώσει τον λογαριασμό ρεύματος. « Νόμιζε η γριούλα ότι θα πάρει κάποια χρήματα για τα σπιρτόκουτα. Της έδωσα τα χρήματα που ήταν στον λογαριασμό της ΔΕΗ .Το λέω και ανατριχιάζω ακόμη και τώρα» ανέφερε.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ