Νέα
  • ΓΔ: 1483.55 +0.23%
  • Τζίρος: 13,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου η Γιώτα Κρεμμυδά

Γιώτα Κρεμμυδά, Μη Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ

Το Υπερταμείο ανακοίνωσε το διορισμό της Γιώτας Κρεμμυδά, ως Μη Εκτελεστικό Μέλος στο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.

Η κα Κρεμμυδά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, διαθέτει πολυετή διεθνή εμπειρία ως νομικός σύμβουλος, σε εκτελεστικό επίπεδο, σε θεσμικούς, κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες στη διαχείριση και χρηματοδότηση έργων, σε διαγωνισμούς του Δημοσίου, σε διαπραγματεύσεις συμβάσεων, σε συγχωνεύσεις και εξαγορές.

Η κα Κρεμμυδά έχοντας διατελέσει σε διευθυντικές θέσεις, έχει αποκτήσει τεχνογνωσία διεθνούς επιπέδου. Εχει εξειδίκευση στο Δίκαιο του Ανταγωνισμού, καθώς και σε ζητήματα διασυνοριακών επιχειρήσεων.

Επί του παρόντος, κατέχει τη θέση Director & Associate General Counsel WW Channel & Ecosystems στη Hewlett-Packard Enterprise. Είναι κάτοχος Bachelor Laws (LL.B) από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1990) και κάτοχος Master (DEA) Law of International and European Community Financial Relations, από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Paris X – Nanterre (1993).

Είναι μέλος της Επιτροπής IPR του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και έχει διακριθεί στην Legal 500 Powerlist.

Η διορισμός της κας Κρεμμυδά γίνεται σε αντικατάσταση της κας Θάλειας Εμίρη. 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ