Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Πάγο στην επέκταση του market pass βάζει η κακοκαιρία Daniel - Τι θα γίνει με το επίδομα προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις

«Παγώνει» η επέκταση του market pass για το τελευταίο δίμηνο του έτους όπως και τα περισσότερα από τα μέτρα που σχεδιάζονταν να ανακοινωθούν στη ΔΕΘ πριν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο  υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, αναφέρθηκε στο ποιες από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης θα εφαρμοστούν και ποιες ανατρέπονται από τις φυσικές καταστροφές.

Τονισε πως θα δοθεί κανονικά, όπως έχει εξαγγελθεί, το επίδομα προσωπικής διαφοράς στους συνταξιούχους, τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, ενώ  θα προχωρήσει και  η αύξηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης όπως είχε προγραμματιστεί.

Ταυτόχρονα διαβεβαίωσε πως η θέρμανση θα επιδοτηθεί και ανακοίνωσε ότι θα κατατεθεί  συμπληρωματικός προϋπολογισμός  που θα καλύψει ανάγκες τόσο κρατικής αρωγής όσο και αγροτικών αποζημιώσεων.Τα 450 εκατ. ευρώ αφορούν δαπάνες Κρατικής Αρωγής και τα 150 εκατ. ευρώ αγροτικές αποζημιώσεις.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ