Νέα
  • ΓΔ: 1273.33 -0.01%
  • Τζίρος: 81,54 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών 2 εκατ. ευρώ σε 18.126 τραπεζοϋπαλλήλους

ΕΦΚΑ
Πηγή: Eurokinissi

Την ερχόμενη Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η τρίτη από τις διαδοχικές καταβολές που αφορά στην επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών κλάδου ασθενείας σε χρήμα του τ. ΤΑΥΤΕΚΩ έτους 2018 σε τραπεζοϋπαλλήλους.

Όπως αναφέρει ο e-ΕΦΚΑ σε ανακοίνωσή του, η εν λόγω καταβολή, ύψους 2.023.034,38 ευρώ, θα πιστωθεί στους δηλωθέντες τραπεζικούς λογαριασμούς 18.126 δικαιούχων, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση, μέσω της αντίστοιχης ηλεκτρονικής υπηρεσίας, μέχρι τις 16/08/2023 και δεν έχουν - από οποιανδήποτε αιτία - οφειλή προς τον e-ΕΦΚΑ, βεβαιωμένη στο ΚΕΑΟ.

Συγκεκριμένα, αφορά στην επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών κλάδου ασθενείας σε χρήμα του τ. ΤΑΥΤΕΚΩ έτους 2018 στους εργαζόμενους των κάτωθι πιστωτικών ιδρυμάτων, τα οποία έχουν υποβάλει τις αντίστοιχες ΑΠΔ:

- Eurobank Ergasias Υπηρεσιών & Συμμετοχών ΑΕ.

- Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας ΣΥΝΕΤ. ΠΕ.

- Παγκρήτια Τράπεζα ΑΕ.

- Τράπεζα Αττικής ΑΕ.

- Πειραιώς Financial Holdings ΑΕ.

- Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων ΣΥΝ. ΠΕ.

- Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας ΣΥΝ. ΠΕ.

- Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ. ΠΕ.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ σημειώνουν ότι συνεχίζουν την επεξεργασία αφενός μεν των υποβληθέντων από πιστωτικά ιδρύματα ασφαλιστικών στοιχείων αφετέρου δε των υποβληθεισών αιτήσεων των λοιπών δικαιούχων.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ