Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Δ. Σταμενίτης (ΥΠΑΑΤ): Ανταγωνιστικότερο ελληνικό βαμβάκι μέσω συνεργασιών

Πηγή: Eurokinissi

Την ανάγκη να γίνει το ελληνικό βαμβάκι ακόμη πιο ανταγωνιστικό μέσα από συνεργασίες όλων των εμπλεκόμενων μερών εξέφρασε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης κατά την ομιλία του στην εκδήλωση 6th Mediterranean Cotton Roads της Ένωσης Εκκοκκιστών.

Σημείωσε ότι στόχος είναι η προσέλκυση νέων παραγωγών αλλά και η περαιτέρω στήριξη της καλλιέργειας και υπογράμμισε ότι στο πλαίσιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027 έχει ληφθεί μέριμνα για τη στήριξη της καλλιέργειας του βαμβακιού, μέσα από ένα πλέγμα παρεμβάσεων που αφορούν και στους δύο Πυλώνες, των άμεσων ενισχύσεων και της αγροτικής ανάπτυξης.

Τέλος, ο κ. Σταμενίτης είπε ότι η κυβέρνηση επενδύει σταθερά στην καλύτερη προώθηση του προϊόντος στις διεθνείς αγορές, ενώ η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε ανοιχτή επικοινωνία με τους φορείς του κλάδου για τη στήριξη του και τον σχεδιασμό πολιτικών για να αντιμετωπιστούν τα υφιστάμενα προβλήματα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ