Νέα
  • ΓΔ: 1452.28 0.00%
  • Τζίρος: 98,43 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

DoValue: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επαναδειοδότησης από την ΤτΕ

Η  doValue προστέθηκε στις εταιρείες διαχείρισης που ολοκλήρωσαν την διαδικασία επαναδειοδότησης από την Τράπεζα της Ελλάδος και τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ της απόφασης.

Η εποπτική αρχή εξέτασε τα αρχική αίτηση και τα συμπληρωματικά στοιχεία που ζήτησε στην τελική φάση ελέγχου και ενέκρινε τη χορήγηση της άδειας βάσει των όσων προβλέπει το νέο θεσμικό πλαίσιο. 

Υπενθυμίζεται ότι η doValue μεταξύ των εταιρειών που είχε λάβει παράταση της ισχύς της τρέχουσας άδειας λειτουργίας μέχρι τις 31 Οκτωβρίου ώστε να συμπληρωθούν οι σχετικοί φάκελοι. Όπως είχε γράψει η «Η» για την doValue ήταν θέμα λίγων ημερών να ολοκληρώσει τη σχετική διαδικασία.

Όπως απέδειξε η διαδικασία επαναδειοδότησης των εταιριών διαχείρισης πιστώσεων, ο κλάδος των servicers ήταν και παραμένει από τους πλέον αυστηρά εποτευόμενους, λειτουργεί κάτω από ένα ιδιαίτερα λεπτομερές και περιοριστικό θεσμικό πλαίσιο, ενώ τελεί υπό τον συνεχή έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών της ΤτΕ που κατοχυρώνει τη διαφάνεια και την τήρηση όλων των νομοθετικών και ρυθμιστικών προνοιών που τον αφορούν.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ