Νέα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνική Ένωση Τραπεζών: «Θα στηρίξουμε πολίτες και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές»

Οι ελληνικές τράπεζες θα σταθούν στο πλευρό των πολιτών και επιχειρήσεων που υπέστησαν ζημιές από τις πρόσφατες πυρκαγιές, σύμφωνα με ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ).

Συγκεκριμένα, η ΕΕΤ αναφέρει ότι, σε συνέχεια των μέτρων που ανακοίνωσε η Ελληνική Κυβέρνηση, τα μέλη της Ένωσης θα προσφέρουν στήριξη στους πληγέντες, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες που δημιούργησαν οι καταστροφές.

Επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΤ

«Σε συνέχεια των μέτρων στήριξης που εξήγγειλε η Ελληνική Κυβέρνηση, οι τράπεζες μέλη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών ανακοινώνουν ότι, και στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, που προκλήθηκε από τις πρόσφατες πυρκαγιές, θα σταθούν στο πλευρό επιχειρήσεων, αλλά και φυσικών προσώπων που επλήγησαν.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την τράπεζά τους, για την υποβολή των σχετικών αιτημάτων τους».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ