Νέα
  • ΓΔ: 909.16 +0.56%
  • Τζίρος: 50,12 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Σε κλίμα αισιοδοξίας η συνάντηση Μητσοτάκη-Στουρνάρα

Πηγή: Eurokinissi
Φωτό Αρχείου / Πηγή: Eurokinissi

Σε εξαιρετικό κλίμα ολοκληρώθηκε το γεύμα εργασίας στο οποίο συμμετείχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας σήμερα στις 2 το μεσημέρι.

«Υπήρξε ταύτιση απόψεων» αναφερουν πηγές με γνώση των διαδικασιών, σχολιάζοντας το περιεχόμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος. Οπως εξηγούν, αυτή πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αισιοδοξίας, στον απόηχο της αναβάθμισης της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Standard & Poors και της επιτυχούς αύξησης μετοχικού κεφαλαίου από την Τράπεζα Πειραιώς.

Στην καθιερωμένη δίμηνη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στο πεδίο της οικονομίας και, ειδικότερα, στον χρηματοπιστωτικό κλάδο. Οι εκτιμήσεις για την πορεία της οικονομίας το τρέχον έτος –σε συνάρτηση με την αναμενόμενη τουριστική κίνηση– και η ανθεκτικότητα των τραπεζών απέναντι στη δημιουργία νέων κόκκινων δανείων είναι μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν στο γεύμα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ