Νέα
  • ΓΔ: 863.41 +0.42%
  • Τζίρος: 63,41 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Alpha Bank: Στην Cepal Hellas μέσω Δουβλίνου τιτλοποίηση δανείων και προσωπικά στοιχεία

Alpha Bank / Πηγή: Εurokinissi
Alpha Bank / Πηγή: Εurokinissi

Η Alpha Bank ενημερώνει για την ολοκλήρωση τιτλοποίησης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις καθώς και τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων από την 11η Οκτωβρίου 2021 στην Ιρλανδική COSMOS SECURITISATION DESIGNATED ACTIVITY COMPANY.

Τα δάνεια αυτά μεταβιβάζονται στην εταιρεία ειδικού σκοπού με την επωνυμία COSMOS SECURITISATION DESIGNATED ACTIVITY COMPANY, με έδρα στην Ιρλανδία και αριθμό καταχώρησης στο μητρώο εταιρειών της Ιρλανδίας, όπως έχει γνωστοποιηθεί μέσω σχετικών επιστολών που έχουν σταλεί σε δανειολήπτες και εγγυητές των Απαιτήσεων.

Η ολοκλήρωση της τιτλοποίησης θα έχει ως αποτέλεσμα τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων οφειλετών και λοιπών προσώπων που συνδέονται με τις Απαιτήσεις στην Εταιρεία Ειδικού Σκοπού σύμφωνα με τον N. 3156/2003.

Η Ιρλανδική Εταιρεία Ειδικού Σκοπού πρόκειται να αναθέσει τη διαχείριση των τιτλοποιημένων απαιτήσεων στην εταιρεία «Cepal Hellas Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις». Όταν ολοκληρωθεί η τιτλοποίηση, η Cepal Hellas θα επεξεργάζεται τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους σκοπούς διαχείρισης των απαιτήσεων.

Η ανωτέρω τιτλοποίηση δεν επηρεάζει τη θέση των οφειλετών ή άλλων προσώπων που συνδέονται με τα δάνεια, ούτε τους όρους αποπληρωμής των σχετικών οφειλών, περιλαμβανομένου του τρόπου καταβολής, που εξακολουθεί να πραγματοποιείται μέσω του δικτύου Καταστημάτων και των ψηφιακών δικτύων της Τράπεζας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ