Νέα
  • ΓΔ: 942.46 -1.61%
  • Τζίρος: 98,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Εθνική Τράπεζα: Σύμβουλος έκδοσης και κύριος ανάδοχος στην ΑΜΚ της ΔΕΗ

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Ως σύμβουλος Έκδοσης και Κύριος Ανάδοχος για τη Δημόσια Προσφορά μετοχών της ΔΕΗ Α.Ε. στο πλαίσιο της Αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου ύψους € 1,35 δισ., ενήργησε η Εθνική Τράπεζα., συμβάλλοντας καταλυτικά στην ιδιαίτερα επιτυχημένη και έγκαιρη ολοκλήρωσή της. 

Ο κ. Βασίλης Καραμούζης, Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής δήλωσε:

«Θα θέλαμε να συγχαρούμε τη ΔΕΗ για την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης μετοχικής έκδοσης στο ελληνικό Χρηματιστήριο των τελευταίων ετών, πέραν αυτών του τραπεζικού συστήματος, και να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διοίκηση  για την προτίμηση και εμπιστοσύνη τους στην Εθνική Τράπεζα. Η ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση που σημειώθηκε επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της διεθνούς και εγχώριας επενδυτικής κοινότητας στη Διοίκηση και τις προοπτικές της ΔΕΗ και της χώρας ενώ διαπιστώνεται και η αναθέρμανση του επενδυτικού ενδιαφέροντος για μετοχικές εκδόσεις στην ελληνική κεφαλαιαγορά».

Η κα. Δήμητρα Κρούσκα, Επικεφαλής Επενδυτικής Τραπεζικής δήλωσε:

« Είναι τιμή μας που συνδράμαμε τη ΔΕΗ με το ρόλο του Συμβούλου Έκδοσης και Κυρίου Αναδόχου σε μια συναλλαγή ορόσημο τόσο για την ίδια όσο και για την ελληνική κεφαλαιαγορά. Η Εθνική Τράπεζα, μέσω της Επενδυτικής Τραπεζικής, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε συναλλαγές στην ελληνική κεφαλαιαγορά υποστηρίζοντας τις Εταιρείες στην άντληση κεφαλαίων».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ