Νέα

Eurobank: Ξεκινά νέα εθελούσια με αποζημιώσεις έως 140.000 ευρώ – Ποιους αφορά

Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου με ανώτατο όριο αποζημίωσης του 42 μισθούς και το ποσό των 140.000 ευρώ από τη Eurobank που καλεί τους εργαζόμενους, χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Η τράπεζα δίνει την επιλογή άμεσης αποχώρησης με εφάπαξ καταβολή του ποσού αποζημίωσης ή της άδειας μετ’ αποδοχών.  Το πλαφόν των 140.000 ευρώ είναι χαμηλότερο από τα προηγούμενα προγράμματα.

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Πιο αναλυτικά δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι και οι δικηγόροι του Ομίλου Eurobank που:

  • Απασχολούνται στην Eurobank, την Eurobank Holdings, την Eurobank Χρηματοδοτικής Μισθώσεις, την Eurobank Equities, την Eurobank Factors, την Eurobank Asset Management και την Be – Besiness Exchanges.
  • Είναι γεννημένοι πριν την 02.01.1969 και συμπληρώνουν 5 χρόνια αναγνωρισμένης υπηρεσίας στον Όμιλο κατά την 01.01.2022, ανεξαρτήτως εταιρίας, μονάδας, νομού και θέσεις εργασίας με εξαίρεση τους εργαζόμενους που απασχολούνται στη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής του Ομίλου.
  • Είναι γεννημένοι από την 02.01.1969 έως και την 01.01.1982, συμπληρώνουν συμπληρώνουν 5 χρόνια αναγνωρισμένης υπηρεσίας στον Όμιλο κατά την 01.01.2022 και απασχολούνται κατά της 01.02.2022 στις εξής μονάδες: Γενική Διεύθυνση Κεντρικών Εργασιών και Λειτουργιών Ομίλου της Τράπεζας ή της Holding, Γενική Διεύθυνση Δικτύου καταστημάτων με εξαίρεση ορισμένων θέσεων και περιοχών.
  • Είναι γεννημένοι μετά την 02.01.1969, ανεξάρτητα από τη συμπλήρωση 5 χρόνια αναγνωρισμένης υπηρεσίας στον Όμιλο κατά την 01.01.2022 στη Γενική Διεύθυνση Δικτύου Καταστημάτων και στη Γενική Διεύθυνση Κεντρικών Εργασιών και Λειτουργιών Ομίλου στους νομούς: Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαίας, Ημαθίας, Καβάλας, Κορινθίας, Λάρισας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Πέλλας, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Χίου.

Ποιοι εξαιρούνται

Από το πρόγραμμα εξαιρούνται οι εργαζόμενοι/δικηγόροι της τράπεζας που ανήκουν στο ιεραρχικό επίπεδο του Γενικού Διευθυντή κατά την 01.02.2022, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι θυγατρικών κατά την 01.02.2022, οι εργαζόμενοι του ομίλου με συμβάσεις εργασίας και οι εργαζόμενοι / δικηγόροι που έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία αμοιβαίας αποχώρησης.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ