Νέα
  • ΓΔ: 893.23 +1.62%
  • Τζίρος: 79,36 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ψήφος εμπιστοσύνης της Capital Group στην Alpha Bank - Στο 5,03% αυξήθηκε το ποσοστό της

Πηγή: Eurokinissi

H Capital Group, ένας από τους κορυφαίους θεσμικούς επενδυτές παγκοσμίως με υπό διαχείριση κεφάλαια περί τα 2,6 τρις. δολάρια ενισχύει τη θέση του στην Alpha Bank και καθίσταται πλέον ο τρίτος μεγαλύτερος μέτοχος της Alpha Bank με 5,03%.

Η Capital Group εμπιστεύεται τις προοπτικές της ελληνικής τράπεζας σε συνέχεια της επίτευξης μονοψήφιου ποσοστού μη εξυπηρετούμενων δανείων και της επιστροφής της Τράπεζας σε κερδοφορία.

Ειδικότερα, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο Αθηνών η Alpha Bank, κατ’ εφαρμογή του Ν. 3556/2007, ότι κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης της The Capital Group Companies, Inc. την 07.07.2022, η τελευταία κατέχει κατά την 04.07.2022 έμμεσα (μέσω της Capital Research and Management Company), 109.583.436 δικαιώματα ψήφου τα οποία αντιστοιχούν σε ποσοστό 5,03%, επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Τα δικαιώματα ψήφου αναλύονται ως εξής: 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ