Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Attica Bank: Προχωρούν κανονικά oι διαδικασίες κεφαλαιακής ενίσχυσης

Προχωρούν κανονικά και απρόσκοπτα οι διαδικασίες κεφαλαιακής ενίσχυσης της Attica Bank, με τις αρμόδιες αρχές, την Επιτροπή Κεφλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών να εγκρίνουν χθες, το ενημερωτικό δελτίο για το DTC.

Ηδη έχουν αναρτηθεί οι σχετικές ανακοινώσεις και το ενημερωτικό δελτίο, ώστε μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μετατροπής των warrants σε μετοχές και η εισαγωγή τους προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο.

Σύμφωνα με πηγές της τράπεζας, επόμενος σταθμός για την Attica Bank είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 490 εκατ. ευρώ, με στόχο να ολοκληρωθεί έως το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Για το σκοπό αυτό, θα ξεκινήσει η κατάρτιση του νέου ενημερωτικού δελτίου για την ΑΜΚ, ώστε να υποβληθεί το ταχύτερο δυνατό προς έγκριση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο.

Στόχος της διοίκησης της τράπεζας είναι από τη νέα χρονιά η Attica Bank να είναι κεφαλαιακά αποκατεστημένη και σε νέα τροχιά λειτουργίας, υλοποιώντας το business plan που έχει διττό ρόλο: εξυγίανσης όπου απαιτείται και ανάπτυξης με νέα προϊόντα και τραπεζικές υπηρεσίες.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ